divendres, 3 de juliol del 2009

En Vaga per Solidaritat

Des del dia 1 de Juliol, a les Balears, amb l'excusa de l'apagada analògica, les persones que ho desitgin, ja no poden veure la majoria de canals de TV3, que han estat substituïts per la versió internacional d'aquest mitjà televisiu.
 
El mateix dia, des del bloc http://espoblat.blogspot.com/, el seu autor va iniciar una vaga indefinida de publicació d'articles, una vaga que s'ha anat extenent de forma ràpida.
 
Com a defensora que soc del dret que cadascú pugui triar amb total llibertat allò que vol veure i, per tant, contra aquesta censura encoverta, m'afegeixo també indefinidament a aquesta vaga en solidaritat amb els televidents de les Balears. Així mateix, animo a tothom que ho cregui convenient a adherir-s'hi. Fem del nostre silenci una protesta ben sorollosa!
 
Podeu trobar més informació a:
 

4 comentaris:

Blogger Talaiòtic ha dit...

Ostres Vela, moltes gràcies!

Tampoc no és la meva intenció que els blocs segueixin indefinidament la vaga com faig jo, amb l'adhesió puntual o temporal ja expressam la nostra protesta per aquesta censura.

Seguirem endavant fins que poguem rebre amb normalitat tots els canals en la nostra llengua!

4 de juliol del 2009, a les 14:43  
Blogger Vela ha dit...

De res, Talaiòtic.

Jo penso que, fer una vaga no significa aturar-se, vull dir que, potser, el que caldria és fer-nos sentir més, enviar correus en massa als responsables del que està passant, per exemple... No ho sé: és el primer quese m'acut.

6 de juliol del 2009, a les 17:37  
Blogger Ana ha dit...

No crec que sigui censura encoverta..més aviat una ficada de pota.
Petons

12 de juliol del 2009, a les 8:13  
Blogger Vela ha dit...

No, no es tracta de cap ficada de pota, t'ho puc ben assegurar: tot emparant-se en l'excusa dels drets televisius dels programes que TV3 compra a altres productores, han reduït considerablement la programació emesa en català a les Balears, tot impedint així que, qui ho vulgui, pugui triar entre diversa programació feta en català.

13 de juliol del 2009, a les 22:20  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici