diumenge, 22 de novembre del 2009

Fi de la vaga

Amb aquest post, dono per finida la meva participació a la vaga de blocs a la qual em vaig adherir amb la finalitat que les emissions de TV3 a les Illes Balears fossin reestablertes en la seva totalitat.
 
És ben cert que el nostre objectiu no s'ha assolit, però també ho és que allò que li cal a la nostra llengua són mitjans de divulgació i he arribat a la conclusió que, amb el nostre silenci, fomentem sense haver-nos-ho proposat, la pèrdua d'un petit gra d'arena per la dignificació i la difusió lingüística en la nostra parla.
 
Per descomptat, des d'aquest bloc seguirem donant cobertura a totes aquelles informacions que facin referència a la vaga que fins avui hem seguit, car la lluita no s'ha acabat i, mentre hi ha personalitats del món cultural d'aquest país que, en comptes de posar-se al costat del poble han estat cecs i sords a les nostres demandes d'ajuda per tal de donar més ressò a la nostra protesta, encara hi ha molts blocs que la segueixen indefinidament i, malgrat que des d'aquest bloc es posi fi a la vaga, continuarem al costat de tothom qui està decidit a continuar-la.
 
És molt possible que, si hi ha algú que ens llegeix  des de fa poc, no s'hagi adonat que seguíem una vaga: com la nostra, hi ha altres reivindicacions que mereixen ser difoses i no ens va semblar just, en cap moment, deixar de donar-hi suport.
 
A partir d'avui, per tant, tornaré a regalar-vos articles, poemes, algun relat, i us convido a participar d'aquest espai amb els vostres comentaris.

2 comentaris:

Blogger Alex pepa ha dit...

Em sembla una brillant idea acabar la vaga. Mai vaig entendre massa això de fer vaga de blocs per aconseguir que TV3 restablís les seves emissions a les Balears, però en qualsevol cas m'alegro de que l'acabis.

23 de novembre del 2009, a les 12:49  
Blogger Vela ha dit...

Àlex, la vaga de blocs, que hi ha gent que encara segueix, és una manera més de protestar per un fet totalment injust i que només es pot explicar per motivacions polítiques que tenen a veure amb l'intent de reduir a la mínima expressió els continguts en llengua catalana dels mitjans televisius.

Evidentment, una vaga com aquesta no serveix per a gran cosa sense el suport de persones rellevants del món cultural d'aquest país, un suport que hem cercat i no hem trobat: es veu que donar veu a les reivindicacions populars de forma desinteressada ja no està de moda.

24 de novembre del 2009, a les 21:13  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici